«

»

jan 03

Változás a Közétkeztetési Intézményünk életében

Tisztelt Egerágiak, Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatom Önöket, hogy 2018. január 1-től változást állt be a Közétkeztetési Intézmény életében. Az intézményünk új vezetője Deli Győző lett, aki szinte az egész életét a vendéglátásban töltötte. Az új intézményvezető fogja január 15-től elkészíteni az étlapot és nála is lehet a konyhán befizetni az ebédet. Természetesen lehetőség van továbbra is az Önkormányzat hivatalában is fizetni.

Új szolgáltatásként szeretnénk bevezetni, hogy ezt követően lehetőséget biztosítunk a havi rendszeres étkezés mellett, eseti étkezésre is. Igyekszünk az étlapon szerepeltetett ételt biztosítani azoknak is, akik csak eseti jelleggel étkeznek. Ennek hiányában azonban az intézményvezető tájékoztatja az étkezni kívánókat, hogy milyen étellel tudjuk kiszolgálni.

Szintén új szolgáltatásként, lehetőséget biztosítunk családi események, rendezvények, születés és névnapok, esküvők, baráti összejövetelek számára, hogy az étkeztetést az intézménytől rendeljék meg. Ez ügyben is Deli Győző urat az intézmény vezetőjét kell keresni.

Tisztelettel, Hegyi Győző polgármester.

Minden vélemény számít!