«

»

máj 04

Egerági Majális. /frissítve

A korábbi évekhez hasonlóan idén is nagy látogatottság mellett tartottuk meg az év első szabadtéri rendezvényét, a majálist. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki ott volt és segédkezett, hogy mindenki jól érezze magát. Az idei évben a már megszokottakon kívül több olyan programelem is volt, mely nagy érdeklődésre tartott számot. Tehát kezdjük a sort. Először is köszönöm mindenkinek, aki részt vett a főzőversenyben. Gratulálok a győztesnek! Köszönöm a társadalmi zsűri Szűcs Árpád, Tar László és Tóth István munkáját és külön köszönöm az általuk felajánlott különdíjakat.

A focisták idén is vendégül látták a környező települések csapatait. A versengés során a számos néző előtt megint egerági győzelem született.

Kun Attila és egyre gyarapodó csapata látványos, jó hangulatú bemutatót tartott és e mellett a főzőversenyben is részt vállaltak.

Zsófi idén is a „lufihajtogatással” szerzett örömöt a gyerekeknek.

Szeretném külön megköszönni az óvoda és az iskola pedagógusainak az aktív közreműködést, mellyel sok érdekes programba be tudták vonni a gyermekeket.

Nemes Csaby és „munkatársa” pedig meglepetésként gyermekek lovagoltatását vállalta, mely szintén hatalmas élményt jelentett a legkisebbeknek.

Ismét nagy sikert aratott a Pyromix cukorágyuja, melyet a gyermekek nagyon vártak.

Köszönjük Németh Pistinek a zenét és a hangosítást.

Végül az Önkormányzat dolgozóinak a pakolást és a takarítást.

 

majalisati (6) majalisati (5) majalisati (4) majalisati (3) majalisati (2) majalisati (1)

Minden vélemény számít!